Kúria esküvők

Szeretnénk, hogy a Kúriában tartott esküvők igazán varázslatos élményt adjanak az ifjú párnak és vendégeiknek. Stílus és elegancia...Kúria Villány

 

A borvidéki esküvői varázslat

 

Fogadás a teraszon...

A kúria épülete és a csodás kert igazán meghitt helyszíne a vendégek fogadásának. Az első teraszon pezsgős / habzóboros fogadást tartunk kóstoló falatokkal, ahol a vendégek az érkezést követően  megfelelően ráhangolódhatnak az eseményre.

 

Szertartás a szőlőskertek között...

A kúria hátsó kertjében a villányi szőlőskertek szolgálják a varázslatos díszletet a szertartáshoz. A kert kiválóan alkalmas az esküvői szertartás helyszínének a vendégek a hangulatos fa teraszokon kényelmesen kísérhetik figyelemmel a nagy pillanatot.

 

Exkluzív vacsora és esküvői party a rendezvény pincében...

Az épület alatt található exkluzív kóstoló pincében kiváló lehetőség biztosított egy igazi borvidéki hangulatú ünnepi vacsoraestre. Az ültetéssel a régi családi nagy asztal hangulatát megidézve kiválóan együtt tartható az ünneplő társaság.

 A vacsorát a Kúria séfjei regionális és szezonális alapanyagokból állítják össze és az alábbi módon kínálják:

Hideg előétel tányér szervízzel, a leves és a fő étel tálakban érkezik az asztalokra. A desszerteket előzetes egyeztetés szerinti kínálatban egy látványos desszert asztalon helyezzük el. Az esküvői tortát hagyományosan a pár mutatja be, és szeli fel. Kollégáink segítik a felszolgálást. Az éjféli menüt büfé szervízben kínáljuk. (menüajánlatok mellékelve)

Zene lehet élő zene, vagy Dj (preferált), vagy ezek kombinációja, a szertartás és a vacsora alatt akusztikus zene, majd Dj.

 

Professzionális esküvőszervezés...

Dekoráció, virág, fotós, video, ceremóniamester, ruha, torta, és még megannyi kérdés melyre a válaszokat professzionális esküvőszervező partnereink készséggel megadják.

 

Kérje ajánlatunkat!

PW CMS 1.4.71 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem