Kúria esküvők

Szeretnénk, hogy a Kúriában tartott esküvők igazán varázslatos élményt adjanak az ifjú párnak és vendégeiknek. Stílus és elegancia...Kúria Villány

 

A borvidéki esküvői varázslat

 

Fogadás a teraszon...

A kúria épülete és a csodás kert igazán meghitt helyszíne a vendégek fogadásának. Az első teraszon pezsgős / habzóboros fogadást tartunk kóstoló falatokkal, ahol a vendégek az érkezést követően megfelelően ráhangolódhatnak az eseményre.

 

Szertartás a szőlőskertek között...

A kúria hátsó kertjében a villányi szőlőskertek szolgálják a varázslatos díszletet a szertartáshoz. A kert kiválóan alkalmas az esküvői szertartás helyszínének, ahol a vendégek a hangulatos fa teraszokon kényelmesen kísérhetik figyelemmel a nagy pillanatot.

 

Exkluzív vacsora és esküvői party a rendezvény pincében...

Az épület alatt található exkluzív kóstoló pincében kiváló lehetőség nyílik egy igazi borvidéki hangulatú ünnepi vacsoraest lebonyolítására. Az ültetéssel a régi családi nagy asztal hangulatát megidézve kiválóan együtt tartható az ünneplő társaság.

 A vacsorát a Kúria séfjei regionális és szezonális alapanyagokból állítják össze és az alábbi módon kínálják:

A leves és a főételek felszolgálása történhet tálszervizes megoldással, de svédasztalos formában is. Általában a svédasztalos megoldást szoktuk javasolni, főként a az asztalon elhelyezett dekoráció következtében rendelkezésre álló szűkös hely miatt. A desszerteket előzetes egyeztetés szerinti kínálatban egy látványos desszert asztalon helyezzük el. Az esküvői tortát hagyományosan a pár mutatja be, és szeli fel. Kollégáink segítik a felszolgálást. Az éjféli menüt büfészervizben kínáljuk.

Menüajánlatunkat kérje az elérhetőségek bármelyikén.

Zene lehet élő zene, vagy Dj (preferált), vagy ezek kombinációja.

 

Professzionális esküvőszervezés...

Dekoráció, virág, fotós, video, ceremóniamester, ruha, torta, és még megannyi kérdés, melyre szívesen segítünk megtalálni a válaszokat.

 

Kérje ajánlatunkat!

PW CMS 1.5 · Adatkezelési szabályzat · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem