Vélemények

Rólunk írták...

 

Czentye Réka (2024.május - Google)

Tökéletes esküvői helyszín!
Dekor nélkül is lenyűgöző,a személyzetnél jobbat kívánni se lehet,mintha a család része lett volna a csapat.
Minden kérésünket maximálisan teljesítették.
Köszönjük,hogy hozzájárultatok életünk legszebb napjához!
Életünk végéig hàlásak leszünk nektek!

 

Garai Marietta (2024.május - Google)

A hétvégén esküvő alkalmából jártunk itt és mind a személyzet, a helyszín és ünnepi étel is csodás volt! Köszönjük az élményt! ☺️

 

Kucsera Júlia (2024. május - Google)

Igazán kedves, segítőkész csapat állt a rendelkezésünkre az esküvőn, melyen vendégeskedtünk. A vendégszeretet itt tényleg a melegszívű, barátságos bánásmódot jelenti, ami manapság már ritkaság. Az asztalokat mindig tisztán tartották, bármikor bármilyen kérésünknek eleget tettek. A hely varázslatos volt, a pince kellemesen hűvös, mely a “forró” táncparkett után jól esett lehűlni kicsit. Az ételek ízlettek, kedvencem a leves volt és a saláta, de nem panaszkodhatok a többi falatra sem.
Ajánlani tudom a helyet.

 

Prasch Bettina (2024.május - Google)

Csodálatos hely Villány szívében ! Remek kiszolgálás , remek ételek!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom !! ????

 

Balog Zsolt (2024.május - Google)

Esküvő, és lakodalom lebonyolításában maximálisan elégedettek voltunk helyszín nyújtotta lehetőségekkel, és szolgáltatásokkal. A Kúria gyönyörű. Nagyon jó ízléssel megálmodott, és kivitelezett hely. Hatalmas nagy, ahol minden stílusban képesek rendezvényt lebonyolítani. De tényleg mindenki megtalálhatja a neki tetsző jelleget az elegáns fogadástól a laza baráti összejövetelig, csapatépitőig bármit. A csapatukkal kapcsolatban csak dicséretet tudunk írni. Patyolat tisztán tartják az egészet még kora reggel is. A felszolgálók folyamatosan mozogtak, de alig lehetett érzékelni a jelenlétüket. Viszont mindig minden a helyén volt, soha nem kellett semmire várni, egyszer csak ott volt. Nem is tudom, hogy csinálták. Ha valakitől kértem valamit, azonnal ugrott, és meg volt oldva. Mindezt őszinte mosollyal, barátságosan, profin. Még reggel is, a lagzi végén is. Köszönjük szépen ezt a hallatlan munkát, és maximális profizmust, amivel tökéletessé tettétek számunkra kislányunk, és férje nagy napját. Mindenkinek ajánlom a helyet, aki nem akar csalódni, és egy vérprofi csapatra szeretné bízni magát egy csodálatos helyen.

 

Bajzáth Bianka (2023.december - Google)

Legeslegjobb esküvői helyszín!
Minden tökéletes volt. Álmaim esküvőjét volt lehetőségem megszervezni ami nehezítés volt hogy 2 hónap alatt kellett megszerezni. Ennek ellenére minden zökkenőmentes volt. Mindenki mindenben segítő kész. Bár nekem a munkahelyem is mindenkinek elmondom hogy akkor is itt tartottam volna az esküvőm ha nem ott dolgozom. Maga a helynek megvan a maga varázsa aminek köszönhetően nincs is szükség nagy dekorációra mert már önmagában is gyönyörű. Teljes mértékben mindennel meg voltunk elégedve. A család is teljesen oda volt a helyére a kiszolgálásért és az ételekért is egyaránt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Amennyiben tényleg egy mesébe illő esküvőre vágysz akkor a Kúria a tökéletes helyszín.

 

Bischof Leila (2023.szeptember - Google)

2022 júliusában kezdtünk el esküvői helyszíneket keresni Villányban és környékén, ekkor találtunk rá a Kúriára. Az első személyes látogatás alkalmával elragadott minket a hely szépsége és egyedisége, valamint a tulajdonosok és szervezők közvetlensége és rugalmassága. Már akkor tudtuk, hogy ez lesz számunkra a tökéletes választás. Idén szeptemberben pedig el is jött a várva várt nap. A helyszín csodálatos volt, imádtuk, hogy a szertartás és a buli szabad téren, a vacsora pedig a pincében lehetett. Az ételek isteni finomak voltak egytől-egyig, a személyzet mindenre is figyelt (ételallergiás menyasszonyként ez az egyik legfontosabb dolog volt) és nagyon kedves volt mindenkivel. Összességében mind a visszajelzések, mind pedig a saját magunk által átéltek alapján azt mondhatjuk, hogy a nagy napunk ennél jobban nem is sikerülhetett volna, amiben óriási nagy szerepe volt a tulajdonosoknak, a személyzetnek és a helyszínnek, úgyhogy ezúton is szeretnénk Nektek még egyszer mindent megköszönni! Szívből ajánlunk Titeket mindenkinek! :)

 

Mészáros Péter - DJ PEPE (Google)

Fantasztikus esküvői helyszín!
Esküvő dj és Ceremóniamesterként jártam itt, ezért nagyon sok mindent figyeltem meg! A környékről származom de ma fővárosban élek és itt van sok esküvőm, de nagyon ritka az a hely ahol jó lenne a hozzáállás. A Kúriában nagyon jó az atmoszféra, az elrendezés a szertartás helyszín minden tökéletes az ízletes ételektől a kiszolgálásig minden csillagos 5-ös A felszolgálókat tényleg az égbe kell emelnem a többi helyszínhez képest! Amikor ott voltam már nagyon fáradtak voltak mind testileg mind lelkileg, de egyszerűen a gyorsaság a kedvesség a precizitás egy pillanatig nem hanyatlott! Az ételek egytől egyig nagyon ízletesek voltak, a pince hűvössége és a forró húsleves jól harmonizált így nem kellett inget cserélni kedvenc előételem után!???? Egy szó mint száz, egy ilyen csodálatos városban mint villány, azt gondolom a Kúria egy fantasztikusan jó választás egy ifjú pár részére de legyen az csapatépítő céges rendezvény vagy születésnap....mindent megoldanak flottul, nincs hiba!
Le a kalappal!
Boldogsággal tölt el, hogy már most van 2 esküvőm lekötve jövőre a Kúriába ahová óriási szeretettel megyek!
Sok sikert kívánok a folytatáshoz mindig maradjatok ilyenek!

 

Lóki Ramóna (2022. - Google)

Múlt szombaton volt az esküvőnk a Kúriàban... Maga a hely egy csoda,annyira magàvalragadó ès hangulatos,hogy mi mâr az első làtogatàsunkkor tudtuk,hogy itt szeretnènk tartani az esküvőnket.A felszolgàlt ètelek nagyon-nagyon finomak(èletem legjobb cigànypecsenyèjèt itt ettem). A tulajdonosok,szervezők ès a szemèlyzet is egytől-egyig szuper jófej emberek,minden kívànsâgunkat teljesítettèk,csak jókat tudunk írni róluk!Igaz mi külföldről szerveztük az esküvőt,de ígyis zökkenőmentesen zajlott minden,nagyon rugalmasak ès segítőkèszek voltak velünk. Csakis 5*-ot èrdemelnek tőlünk! Egyszerűen szuper volt minden!! Jó szívvel ajànlom Őket!

 

Marián Tamásné (2022. - Google)

Családi rendezvényt tartottunk, nagyon finom volt minden és a kiszolgálás is nagyon kedves volt. A hely hangulata egyedülálló.

 

Bóka Dorottya (2022. - Google)

Az esküvőnket tartottuk a Kúriában. A helyszín gyönyörű, a konyha kiváló, a személyzet és a tulajdonosok pedig az egész szervezés és kivitelezés során nagyon kedvesek és segítőkészek voltak velünk. A lakodalmunk időpontját végül egy hónappal előrébb kellett hozni, amihez nagyon rugalmasan álltak. Nagyon szépen köszönjük az odafigyelést és a hozzáállást, amivel hozzájárultatok a kellemes emlékeinkhez!

 

Hernádi Réka (2022. - Google)

A Kúriában tartottuk az esküvőnket, és nem bántuk meg! A helyszín egyedi, szép és különleges, az ételek finomak, a szervezéshez rugalmasan állnak hozzá, a személyzet pedig nagyon profi és kedves volt a rendezvény során. Csak ajánlani tudom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem