Kúria esküvők

Szeretnénk, hogy a Kúriában tartott esküvők igazán varázslatos élményt adjanak az ifjú párnak és vendégeiknek. Stílus és elegancia...Kúria Villány

 

A borvidéki esküvői varázslat

 

Fogadás a teraszon...

 


A kúria épülete és a csodás kert igazán meghitt helyszíne a vendégek fogadásának. Az első teraszon pezsgős / habzóboros fogadást tartunk kóstoló falatokkal, ahol a vendégek az érkezést követően megfelelően ráhangolódhatnak az eseményre.

 

Szertartás a szőlőskertek között...

A kúria hátsó kertjében a villányi szőlőskertek szolgálják a varázslatos díszletet a szertartáshoz. A kert kiválóan alkalmas az esküvői szertartás helyszínének, ahol a vendégek a hangulatos fa teraszokon kényelmesen kísérhetik figyelemmel a nagy pillanatot.

 

Exkluzív vacsora és esküvői party a rendezvény pincében...

 

 
Az épület alatt található exkluzív kóstoló pincében kiváló lehetőség nyílik egy igazi borvidéki hangulatú, ünnepi vacsoraest lebonyolítására.
 
A terem 80 fő befogadására ideális.
 
Számunkra a legfontosabb, hogy az esküvői ceremóniát,az ifjú pár igényei szerint, maximális profizmussal bonyolítsuk le.
 
A vacsorát a Kúria séfjei regionális és szezonális alapanyagokból állítják össze. Az ételek felszolgálása, tálalás módja, a desszertek, az éjféli menü, a zene, amely lehet élő, vagy Dj, vagy ezek kombinációja, mind az ifjú pár igényei szerint kerülnek kialakításra.
 
Az ételek és az ital menü is átalakítható, módosítható.

 

Professzionális esküvőszervezés...

Dekoráció, virág, fotós, video, ceremóniamester, ruha, torta, és még megannyi kérdés, melyre szívesen segítünk megtalálni a válaszokat.

 

Kérje ajánlatunkat!

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem