Tiffán borest a Kúriában március 3-án.

közzétéve: 2018. január 04., csütörtökAktuális

Szeretettel invitáljuk Önt és Barátait, családját 2018. március 3-án, a Kúria első tematikus bor estjére. Vendégünk a 1991-es Év bortermelője, Tiffán Ede lesz.

Luciae... candidae, coniugi carissimae...

"Az ember szeresse a helyet, ahol él! Ha ezt képes megmutatni Vendégeinek is, akkor a harmónia tökéletes!"

 

A napfény, annak éltető ereje, a talaj, a fekvés, a klimatikus adottságok, a fajták kiválasztása, a szőlőt művelő ember szorgalma, alázata mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyümölcsből elegáns, érett és finom bor készüljön.

Tiffán Ede kivételes  szakértelme, elhivatottsága, a borvidék iránti rajongása a biztosítéka annak, hogy az Önök poharaiban a hitelesség és a tradíció tisztelete díszítse a bor minden rezdülését! A mindennap megélhető csoda az ember és a táj szakrális kapcsolatában rejlik. Ez az összeköttetés pedig számunkra a szőlő és a bor!

Az est során az alábbi ételeket és borokat kóstolhatják a érdeklődők:

Lazac pástétom lilahagymás lencse salátával

Tiffán's Rosé Cuvée

Babos, "töltött káposzta" leves

Tiffán's Régimódi Cuvée

Roston sült harcsa filé, citrusos hollandi mártással

Tiffán's Csenge

Konfitált liba zúza, erdei gombás risottóval

Tiffán's Pinot Noir

Vaddisznó sült, pirított sváb gőzgombóccal

Tiffán's Lucia

 „Csokitorta”, erdei gyümölcsökkel

Tiffán's Carissimae

A borokat Tiffán Ede személyesen mutatja majd be.

Házigazda: Pauli Zoltán

Vendég séf: Molnár Péter

Részvételi díj: 14.900,-Ft/fő (kizárólag előzetes asztalfoglalással!)

info@borétterem.hu

 

Oszd meg ismerőseiddel!
Pillangó Weboldal - PW CMS
Ügyfélszolgálat
Jelenleg nem vagyunk elérhetőek
Hagyj üzenetet, és hamarosan felkeresünk!
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem