Tiffán borest a Kúriában február 3-án

közzétéve: 2018. január 04., csütörtökAktuális

Szeretettel invitáljuk Önt és Barátait, családját 2018 február 3-án, a Kúria első tematikus bor estjére. Vendégünk a 1991-es Év bortermelője, Tiffán Ede lesz.

Luciae... candidae, coniugi carissimae...

"Az ember szeresse a helyet, ahol él! Ha ezt képes megmutatni Vendégeinek is, akkor a harmónia tökéletes!"

 

A napfény, annak éltető ereje, a talaj, a fekvés, a klimatikus adottságok, a fajták kiválasztása, a szőlőt művelő ember szorgalma, alázata mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyümölcsből elegáns, érett és finom bor készüljön.

Tiffán Ede kivételes  szakértelme, elhivatottsága, a borvidék iránti rajongása a biztosítéka annak, hogy az Önök poharaiban a hitelesség és a tradíció tisztelete díszítse a bor minden rezdülését! A mindennap megélhető csoda az ember és a táj szakrális kapcsolatában rejlik. Ez az összeköttetés pedig számunkra a szőlő és a bor!

Az est során az alábbi ételeket és borokat kóstolhatják a érdeklődők:

Préselt malacfej, pödör paprikás füllel, hagymás lencsével

Tiffán's Rosé Cuvée

Babkrémleves, "töltött káposztával"

Tiffán's Régimódi Cuvée

Pisztrángfilé, brokkoli, hollandi mártással

Tiffán's Csenge

Kacsamell, zeller, szilva, balzsamecet

Tiffán's Pinot Noir

Erdei gombás vadragú, pirított sváb gőzgombóccal

Tiffán's Lucia

 „Csokitorta”, és szeder

Tiffán's Carissimae

A borokat Tiffán Ede személyesen mutatja majd be.

Házigazda: Pauli Zoltán

Vendég séf: meglepetés...

Részvételi díj: 14.900,-Ft/fő (kizárólag előzetes asztalfoglalással!)

info@borétterem.hu

 

Oszd meg ismerőseiddel!
Pillangó Weboldal - PW CMS
Ügyfélszolgálat
Jelenleg nem vagyunk elérhetőek
Hagyj üzenetet, és hamarosan felkeresünk!
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem