Mediterrán terasznyitó a Kúriában április 21-én!

közzétéve: 2018. március 29., csütörtökAktuális

Április 21-én, szombaton szeretettel várjuk Önöket különleges terasz nyitó eseményünkre, ahol igazán mediterrán hangulatot varázsolunk a tányérokra. A különleges olasz hangulatú menüsor mellé a villányi borászok válogatott borai kerülnek bemutatásra.

Egy szelet Itália Villányban, április 21-én!

 

Olaszország egy teljes napra beköltözik a Kúria falai közé.

 

Vendég séf: Dani Dávid

(Ciao Pizzeria & Ristorante, Pécs)

A Dél-Olaszországot és Szicíliát is megjárt fiatal tehetséges séf mutat ízelítőt az olasz konyha remekeiből egy kis magyar csavarral.

 

Olasz ízelítő vacsora menü:

Snidlinges cukorborsó krémleves vörös Genovai pestoval és kolbászmorzsával

Tejszínes Linguine Pármai sonkával, bébiparajjal és parmezánnal

Mangós árpagyöngy rizottó konfitált Tigrisrákkal, petrezselymes olíva olajjal

Kacsaduó (Abált kacsacomb és kacsamáj) bazsalikomos újburgonyával és aszalt paradicsomos polentakrémmel

Pisztáciás étcsokoládé krémtorta málna variációkkal

Ár: 4-fogás: 6990,-, 5-fogás: 8990,-

19-órától, csak foglalásra!
 

 

Toszkán napi ajánlatunk ezen a napon:


Napi előétel: 890,-

Paradicsomos Bruschetta ricottakrémmel és parmezánnal

Napi Leves: 890,-

Minestrone csicseriborsóval és roppanós cukorborsóval

Napi tészták: 1200,-

Penne all Amatriciana

Linguine allo Scoglio

Napi főételek: 2490,-

Pármai sonkával és Scamorza sajttal sült supreme csirkemell joghurtos-avokádós bulgursalátával

Tengeri keszeg rusztikus házi morzsában zelleres, kesudiós burgonya salátával


Napi desszertek: 990,-

Torta della Nonna (A nagymama tortája)

Vaníliával sült rizsgolyó csokoládé-mentás citrom fagylalttal

Ebéd: 12-órától 15-óráig, asztalfoglalás ajánlott.

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem